(ВІДЕО) Гумористична пауза для прикордонників

НАЗАД
16 вересня 2023 17:00

До прикордонників Одеського та Ізмаїльського загонів з концертною програмою завітали комедійні селебріті: фаворити «Ліги Сміху» – команда «Дніпро» та гумористичний дует «Бампер і Сус»

Гумористичний тур по кордону відбувся за сприяння волонтера та справжнього друга прикордонників Юрія Тири.

Півтори години сміху, влучних жартів, неймовірних емоцій допомогли хлопцям та дівчатам трішки відволіктись від найважливішої для всієї України роботи та зарядитись нестримним позитивом.

Коміки з першої хвилини виступу завоювали прихильність прикордонників, адже їхня шалена енергетика, актуальні та неймовірно дотепні жарти на будь-які теми влучають точно в ціль.

Неймовірна атмосфера, надзвичайне почуття гумору, історії з життя, про найактуальніше і наболіле подані у формі жартів не залишили байдужими нікого з присутніх. Прикордонники ж віддячили гостям за бойовий заряд позитивних емоцій вибухом посмішок, бурхливими оплесками та найтеплішими словами подяки. До того ж у кожного була можливість поспілкуватись із зірками після концерту та зробити світлини на згадку, що додало ще більш піднесеного настрою та яскравих емоцій військовослужбовцям.

Щиро вдячні за гарний настрій, весело проведений час, підтримку та мотивацію!

Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси